MIJN CV


Ann heeft een basisopleiding als Juriste (KUL, 1992) en is meer dan  25 jaar actief als entrepreneur, docent en onderzoeker binnen HR. Geboeid door het werken met en voor mensen ontwikkelde ze haar interessesfeer en competenties als Coach ICF-Coaching Certificering (Root & GROW, 2015-2016, The Coaching Square). Verder volgde ze opleiding tot Erkend (FBC) Bemiddelaar ( burgerlijke- en handelszaken.2018. sociale zaken. 2019) en Facilitator via de aggregatie Pedagogische bekwaamheid (T.S.M., 2005).

Ze verdiepte zich eveneens in “Dynamiek van verschillen” (Odisee Brussel, 2017), Gezonde veerkracht (Thomas More Mechelen, 2016), Assessorenopleiding (K.U. Leuven, 2009), Mindfulness (Dr. Dewulf, 2006). Ze specialiseerde zich daarnaast in HRM voor de operationele manager (Amelior, 2002).

Ann heeft een grondige beleidsmatige ervaring inzake Slachtofferzorg als juriste bij de steundienst slachtofferzorg op het Departement Justitie. Verder functioneerde ze als HR manager en deed ze proceservaring op in improvementtrajecten van het management.

Sinds 2015 is ze zaakvoerder van het loopbaancentrum Empowering People. In die hoedanigheid geeft ze training op maat van bedrijven, coacht ze professionals en ondersteunt bedrijven in het versterken van hun medewerkers en het verhogen van het welbevinden. Ze werkt ook als erkend bemiddelaar in arbeidsgeschillen en conflicten op de werkvloer.

Haar maatschappelijke gerichtheid vindt ze terug in haar opdracht als docent bij Thomas More Mechelen, waar ze in de Business Unit les geeft rond personal branding, Bemiddeling, HR, groepsdynamica en personal development.