BUSINESS FACILITATOR


Gedragsverandering is cruciale voorwaarde
voor geslaagde innovatie

Om dat te faciliteren, is het nodig om de verschillende afdelingen van een bedrijf projectmatig of permanent te laten samenwerken.

  • Je moet je eigen ‘huis’ op orde stellen en je moet het totale plaatje bekijken.
  • Krachten moeten gebundeld worden opdat je operationeel uitstekend wil presteren.
  • Dit is niet voldoende, nieuwe competenties dien je te vormen.
  • Van iedereen is een gedragsverandering vereist en dat gebeurt niet zonder slag of stoot.
  • Mensen moeten afscheid nemen van hun ‘oude’ gewoonten en dat heeft enkel slaagkans als de leiders collectief aan de top dit als rolmodel voordoen.

Mensen vormen het levende en unieke DNA van je organisatie. Daar doen zich vaak uitdagingen voor.

MENSELIJKE DOELSTELLINGEN

Inzetten op de ‘employee journey’ is een topprioriteit voor je organisatie. Hoe beter je medewerkers zich voelen, hoe meer wendbaar ze zijn en hoe sneller ze leren en innoveren. Je moet mensen een doel, hoop en opties geven om bij te leren.

GEDRAGSECONOMIE

Met rationeel emotieve therapie (gedragspsychologische motivatietechniek) kan je mensen stimuleren om zich op een andere manier te gedragen. Je doet er goed aan om als leider van je organisatie met je medewerkers het debat aan te gaan over innovatie thema’s, zoals thuiswerk.

ECOSYSTEEM

Dit nodigt uit tot co-creatie en helpt gedragsveranderingen in gang te zetten. Empowering People faciliteert managers, teams en professionals die willen inzetten op hun leiderschap en teamdynamiek.

We trainen leidinggevenden en medewerkers in het slim communiceren op de werkvloer, het bouwen van zelfsturende en krachtige teams en het wegwerken van barrières tegen verandering.

Neem contact op