Business Coaching en Bemiddeling

 • Wil je als bedrijf inzetten op het geluk van je medewerkers en zo je succes verhogen?
 • Wil je als leider in controle zijn van onderliggende spanningen in afdelingen of bij medewerkers?
 • Wil je als bedrijfsleider inzetten op improvement trajecten?

Een klankbord is onmisbaar. Bij business coaching en bemiddeling help ik als PCC gecertificieerde coach (ICF level) en als FBC erkend bemiddelaar  je organisatie en medewerkers verder met als resultaat een positieve flow.

Resultaten:

 • Werkplezier van je medewerkers verhogen
 • Het verhogen van de overtuigingskracht van je middle management.
 • Productieve teams
 • Situationeel leiderschap
 • Kostenbesparend en efficiënt managen van conflicten
 • Controle over je turnover
 • Energiemanagement

Daarnaast zijn er ook trainingen op maat  mogelijk:

 • Teamcoaching
 • Bemiddelend leidinggeven
 • Feedback geven en ontvangen
 • Business storytelling of hoe spreek je met impact.

Deze trainingen passen in een optimale outcome van je functioneringsgesprekken en neem je in je personal development plans.

Good to know

Op international certified coach (PCC) niveau kan de coach op vraag medewerkers of leidinggevenden coachen in de opmaak van een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Je kan kiezen voor een coachingstraject op maat met een persoonlijk ontwikkelingsplan als output.

Kostprijs: 2 uur per leidinggevende/medewerker met €150/uur, excl.  BTW en verplaatsingskost naar locatie aan 0,3653 euro/km.

Als HR partner zijn wij ook een gemandateerd loopbaancentrum. U kan het aanbod van de loopbaancheque kenbaar maken bij uw medewerkers en naar ons doorverwijzen als vertrouwde partner. Als loopbaancoach kunnen we hen via onderstaande weg te woord staan: ann@empoweringpeople.be of 0473 36 19 67

Een loopbaancheque is een middel voor de werknemer of zelfstandige om zelf op zoek te gaan naar antwoorden op vragen in verband met hun loopbaan en hun persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie vind je op de website van VDAB: www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

Let wel: dit systeem kan enkel vrijwillig worden toegepast, op vraag van de leidinggevende of medewerker.  De informatie blijft ook confidentieel tussen coach en medewerker/leidinggevende.

Wij kunnen je de “tekst als stimulans LBB voor eigen werknemer 16-03” bezorgen. Deze kan je gebruiken om je medewerkers op de hoogte te stellen van jouw initiatief om als sponsor op te treden voor hun persoonlijke ontwikkeling.

De loopbaancheques kunnen hier als betalersmiddel gelden.  Als werkgever kan u de “loopbaancheque” als instrument voor uw werknemer bij uw medewerkers promoten.  U mag immers als “derdebetaler” fungeren.  Dat wil zeggen dat je kan aanbieden om het persoonlijk aandeel (€40 per loopbaancheque) van je werknemer(s) terug te betalen.  Dit als maatregel om bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van je werknemers. Bovenop de initiatieven (opleiding, coaching, …) die jij als werkgever reeds op de werkvloer aanbiedt. (Dus niet ter vervanging of als onderdeel van deze initiatieven.)


Neem vrijblijvend contact op
Ik heb met Ann Foubert gewerkt in het kader van business coaching. Zij heeft me op korte termijn inzicht gegeven in mijn skills / talenten en me duidelijk laten zien waar ik ermee heen wil binnen onze organisatie. Ze heeft dit niet op een wollige manier gedaan, maar clear, concise en to the point... perfect zoals het bij me past. Een aanrader dus! En Ann, nogmaals bedankt.
Catherine De Caluwe, Business Development Manager, Computer Futures, Brussel
Er was een click tussen de coach en mezelf waardoor ik mij gerust gesteld voelde.
De coach voelde mij goed aan en heeft mij laten inzien dat mensen één zaak op
verschillende manieren kunnen bekijken.
Ik heb talenten van mezelf leren kennen waarvan ik dacht dat ze zelfsprekend zijn.
Ik heb leren inzien dat niet alle mensen dezelfde waarden en normen hanteren / ingesteldheid hebben.
Anoniem, business coaching, Puurs
I've worked with Ann on a number of recruitment and coaching projects within our company. Ann is very enthusiastic and energetic. She had a good understanding of the DNA of our organisation and helped to select recruits that match perfectly well. On a personal level, she is a great coach with good people insight. With her open and direct style, she's helping people to develop their human potential.Ivan Christiaens, General Manager, Keppel Seghers Belgium nv, Klein-Willebroek