Studiekeuzebegeleiding

  • Zie je door het bos de bomen niet?
  • Wil je weten waarin je echt sterk bent?

Dan is studiekeuzebegeleiding iets voor jou.

Studiekeuzebegeleiding is een relatief kleine investering in de toekomst, die je heel wat kosten, tijd en energie kan besparen.

Het is erg belangrijk dat je zelf de keuze maakt. Dat kan je coach niet voor jou doen. Hij ondersteunt je wel tijdens je zoektocht en zorgt ervoor dat je je keuze heel bewust maakt.

Resultaten

  • Duidelijkheid in wat je echt wil
  • Geloof in eigen kunnen
  • Assertiviteit
  • Inzicht in je kwaliteiten
  • Je kwaliteiten vertalen naar de juiste studiekeuze

Good to know

De begeleiding vertrekt vanuit jouw sterktes en je krijgt oefeningen mee die je thuis maakt als voorbereiding. Zo zijn de sessies steeds intensief en zinvol.

Een eerste introductiesessie van 2 uren kan in groep worden aangeboden met 6 studenten.

Tarief groepsessie €25/uur inclusief BTW per deelnemer.

Individuele begeleiding €85/uur inclusief BTW


Neem vrijblijvend contact op
Deze begeleiding oversteeg mijn verwachtingen. Ik was bang dat ik te weinig tijd ging hebben om deze grote beslissing te nemen. Het was inderdaad onder tijdsdruk, maar het gaf me een geruststellend gevoel hoe Ann hiermee omging. Ik ben ook blij dat de keuze eigenlijk echt uit vanuit mezelf kwam. Ik wist enkel niet dat deze dingen in mij aanwezig waren. Het was ook interessant om mezelf op een andere manier te leren kennen door deze gesprekken en testen.
Marte Pauwels, , Oppuurs
Ik ben bij Ann Foubert geweest om mij te laten coachen in verband met mijn toekomstige studiekeuze. Ik vond het een zeer aangename maar eveneens een zeer nuttige ervaring. Het was het zeker waard. Ik heb voor mezelf alles op een rijtje kunnen zetten zonder rekening te houden met externe factoren. Zo heb ik de ultieme keuze gemaakt. Bedankt!Thibault Tuyaerts, Oppuurs